Αυτόματη πορτα

           ανελκυστήρα ecolapsis

Η αυτόματη πόρτα ανελκυστήρα ecolapsis σχεδιάζεται και κατασκευαζεται εξολοκληρου απο εμάς, μηχανικα και ηλεκτρονικά μερη κατω απο απόλυτα ελεγχομενες συνθηκες σχεδιασμού και παραγωγής. Ειναι η μοναδική ελληνικη αυτόματη πόρτα ανελκυστηρα με κατοχυρωμένο δπιπλωμα ευρεσιτεχνίας(πατέντα) στον Ο.Β.Ι.   Είναι πιστοποιημένη με C.E και πληρη όλες τις διαδικασίες πιστοποιησεις και ασφαλείας του ΕΝ 81.20 και 81.50. 

Κατασκευη στιβαρή, αξιόπιστη, σχεδιασμενη με απλες σύγχρονες γραμμες με οσο το δυνατον λιγοτερα μηχανικα μερη στην καλυτερη τιμή της αγοράς.

Η ηλεκτρονική πλακέτα ελεγχου της πορτας στηρίζεται στην τεχνολογία  i.m.c (intelligent. microcontrol.systems), τεχνολογία  που εχει αναπτυχθει απο εμάς για να κάνει την δουλεία  του εγκαταστάτη-συντηρητή πιο απλή και ευκολή. Με υψος απο τελικό δαπεδο 2150 mm ειναι ιδανική αυτοματη πορτα για νεες κατασκευές και ανακατασκευες παλιώνα ανελκσυτηρων.. Επιλέξτε την ιδανική για εσας και τους πελάτες σας πόρτα μεσα απο μια μεγαλη γκαμα υλικών, χρωμάτων και σχεδίων.

Αυτόματη πορτα

           ανελκυστήρα slim

Η αυτόματη πόρτα ανελκυστήρα slim (στενή) ecoslim  είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αυτόματη πόρτα η οποία είναι ιδανική για μικρά φρεάτια και κυρίως εκεί που έχουμε ανακατασκευή του ανελκυστήρα. Είναι ιδανική περίπτωση είτε επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόματη πόρτα ecoplapsis λόγω μεγέθους φρεατίου, είτε αυτόματη πόρτα bus εξαιτίας του μικρού καθαρού ανοίγματος, είτε επειδή ο πελάτης δεν θέλει αυτόματη πόρτα τύπου bus αλλά ένα πιο αξιόπιστο, όμορφο και σύγχρονο προϊόν. Με πέντε εκατοστά(5 cm) σίλ θαλάμου και ορόφου είναι ιδανική λύση για εσάς, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Όπως και η ecolapsis έτσι και αυτή σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξολοκλήρου από εμάς, μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη (τεχνολογία i.m.c-intelligent. microcontrol.systems)  κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες σχεδιασμού και παραγωγής.  Πιστοποιημένη με C.E και πληρεί όλες τις διαδικασίες πιστοποιήσεις και ασφαλείας του ΕΝ 89.1 και 89.2 όπως και η ecolapsis.

Αυτόματη πόρτα

           ανελκυστήρα ecobus

Και στην κλασικη συνταγη της αυτοματης πορτας τύπου bus καινοτομουμε. Σχεδιασαμε και σας προσφερουμε αυτοματη πορτα ecobus(τυπου bus) για ανακατασκευες αλλα και για νεες κατασκευες που θελουμε μια οικονομικη λυση πορτας θαλαμου. Κραταμε κοινα τα μηχανικα και ηλεκτρονικα στοιχεια της αυτοματης πορτας ecolapsis και μετατρεπουμε τα θυροφυλλα απο συρωμενα σε αναδιπλουμενα (τυπου bus). Ετσι  χρησιμοποιουμε κοινα μηχανικα και ηλεκτρονικα στοιχεια σε ολες τις αυτοματες πορτες ανελκυστηρα της εταιρειας aelsys με αποτελεσμα  την ελαχιστη ποσοτητα στοκ εξαρτηματων για τον εγκατασταστη-συντηρητη. Επισης διαθετει ενσωματωμενο ειδικο συστημα ανοιγματος της κλειδαριας ασφαλειας της ημιαυτοματης πορτας του φρεατιου χωρις την χρηση εξτρα μηχανικου η ηλεκτρικου ψαλιδιου. Οπως και η ecolapsis ετσι και αυτη σχεδιάζεται και κατασκευαζεται εξολοκληρου απο εμάς, μηχανικα και ηλεκτρονικά μερη κατω απο απόλυτα ελεγχομενες συνθηκες σχεδιασμού και παραγωγής.  Πληρη όλες τις διαδικασίες πιστοποιησεις και ασφαλείας του ΕΝ 89.1 και 89.2 οπως και η ecolapsis.
 

Ημιαυτόματη πόρτα

Η αυτόματη πόρτα ανελκυστήρα slim (στενή) ecoslim  ειναι μια ειδικά σχεδιασμενη αυτόματη πορτα η οποία ειναι ιδανικη για μικρά φρεατια και κυρίως εκει που εχουμε ανακατασκευή του ανελκυστήρα. Είναι ιδανική περίπτωση ειτε επειδη δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αυτόματη πορτα ecoplapsis λογω μεγέθους φρεατιου, ειτε αυτοματη πορτα bus εξαιτίας του μικρου καθαρού ανοιγματος, ειτε επειδη ο πελατης δεν θελει αυτοματη πορτα τυπου bus αλλα ενα πιο αξιόπιστο, όμορφο και σύγχρονο προϊών. Με πεντε εκατοστα(5 cm) σιλ θαλάμου και οροφου ειναι ιδανικη λύση για εσας, τους συνεργατες και τους πελάτες σας. Οπως και η ecolapsis ετσι και αυτη σχεδιάζεται και κατασκευαζεται εξολοκληρου απο εμάς, μηχανικα και ηλεκτρονικά μερη (τεχνολογια i.m.c-intelligent. microcontrol.systems)  κατω απο απόλυτα ελεγχομενες συνθηκες σχεδιασμού και παραγωγής.  Πιστοποιημένη με C.E και πληρη όλες τις διαδικασίες πιστοποιησεις και ασφαλείας του ΕΝ 89.1 και 89.2 οπως και η ecolapsis.